Moment geduld alstublieft.

Lokie community

Wie vind je in de Lokie community?
Iedereen die een tijdelijke werkplek zoekt
Thuiswerkers, flexwerkers, studenten en iedereen die tijdelijk een plek buiten kantoor zoekt. Plekken die goede koffie bieden, liefst met WiFi, waar je je welkom voelt en gerust je documenten of laptop even op tafel legt. Dat soort locaties snel kunnen vinden in een onbekende stad scheelt tijd. Daarvoor heb je Lokie, de website of de app op je mobiel die laat zien waar de dichtstbijzijnde locaties zich bevinden. Een handig en waardevol tool als je tijd hebt te overbruggen, geen zin hebt om thuis te werken of de flexplekken op kantoor allemaal bezet zijn.
Locaties die flex-, werk-, overleg- en studieplekken bieden
Gelukkig zijn er locaties die hier op inspelen. Plekken waar je je kunt concentreren op je werk of waar je nieuwe ideeën opdoet. Compleet met goede service en eten en drinken waar je energie van krijgt. Die plekken hebben we gevonden in koffiezaken, restaurants, café’s, bibliotheken en theaters, etc. Zelfs een aantal gemeenten heeft de hal van hun stadhuis ingericht met tijdelijke werkplekken. Al die verschillende locaties vind je via Lokie.

Lokie groeit door jou

Heb je ergens gewerkt dan is iedereen benieuwd hoe je dat vond. Je kunt een review geven op Lokie bij een locatie en zelfs tips doorgeven aan de locaties.
Ontdek je een nieuwe plek of bied je zelf leuke werkplekken aan? Voeg ze vooral toe via de link op de homepage. Jij vertelt ons welke locatie, in welke plaats en jouw ervaringen. Wij zoeken alle informatie op en vullen de details in.

Deelname aan Lokie is en blijft gratis

Lokie is en blijft gratis. Het gebruik van een flexplek soms niet. Dat zie je dan duidelijk aan het € teken achter de naam en in de beschrijving. Als je deze locaties eenmalig gratis kunt proberen staat dat erbij vermeld.

Crowdfunding

Hoe houden we de website en app in de lucht? Hoe ondersteunen we de Lokie community met de juiste tips, plekken en interessante berichten op Facebook, Twitter en Instagram?
Daar hebben we jullie voor nodig. Met zoveel locaties is het onderhouden een uitdaging. We zijn blij met iedereen die Lokie daarbij helpt. Het verwerken van alle gegevens voeren we zelf uit, naast ons normale werk en opdrachten. Met veel plezier. De techniek waar Lokie op draait betalen we zelf. Ondersteuning vanuit de community is daarom ook meer dan welkom. Zeker financieel. We hebben drie voorstellen voor jouw locatie:

Special thanks (150 euro) In the picture (250 euro) Lokie fan (450 euro) Kies je een voorstel dan ondersteun je ons eenmalig in 2018. Locaties die betaalde flexplekken bieden hebben vragen we om een extra donatie van 100 euro.

Staat jouw voorstel er niet tussen? Laat het ons weten. Dan bedenken we samen iets dat bij je past.

Wil je als bedrijf of persoonlijk ons op een andere wijze financieel ondersteunen? Bel of mail ons. We zijn benieuwd hoe we met jou kunnen meedenken om anders, leuker en efficiënter te werken met Lokie als handig tool.

De oprichters

Aan de basis van Lokie staan drie ondernemers; Peter, Ellen en Menno. Allemaal met een andere achtergrond; programma manager, organisatie adviseur en grafisch ontwerper. We werken zelf al jaren op verschillende plekken door heel Nederland en zijn geregeld op zoek naar plekken om af en toe te landen. Een vaste flexplek is niets voor ons. Daarvoor zijn we teveel op pad. Iedere keer op zoek naar een goede locatie zien we als verloren tijd. Dat kan sneller. Zo ontstond het idee voor een website en app die je eenvoudig laat zien waar in de buurt de beste plekken zijn.

Met elkaar hebben we Lokie opgebouwd en de eerste 50 locaties toegevoegd. Intussen zijn er meer dan 500 locaties op de website te vinden.

Lokie helpt je bij het anders werken. Efficiënt en inspirerend buiten de deur van je huis of kantoor.

Doe je mee?

Menno Mudde, Ellen van Bodegom & Peter Oskam

info@lokie.nl of ellen@lokie.nl